fbpx

Beauty en Wellness
websites

Schoonheidsspecialiste, beauty salon, massage praktijk, yoga studio...

Beauty en wellness website

voor onder andere schoonheidsspecialistes, beauty salons, massage praktijk, yoga studio...

Wanneer je diensten en producten in de beauty en wellness sector verkoopt wil je ook dat jouw website een persoonlijke, warme en betrouwbare uitstraling heeft. Passend bij jouw bedrijf.

Je kunt een website inzetten om jouw diensten te presenteren, je adres en telefoon gegevens te delen en eventueel kan je een foto presentatie tonen van de specialiste en de behandelruimte.

Daarnaast is het mogelijk om direct afspraken te laten plannen via jouw website en natuurlijk om de diverse producten voor de verkoop aan te bieden.

beauty en wellness

Alles wat jouw bedrijf nodig heeft

Uniek Design

Je webwinkel krijgt een unieke en professionele uitstraling

Veilige & Snelle Hosting

Jouw winkel en data staan veilig op onze snelle servers

Schaalbaar

Jouw website is eenvoudig uit te breiden met nieuwe functionaliteit

Een website of webshop zonder omkijken

Als ondernemer wil je met je klanten bezig zijn, niet met allerlei randzaken. Webstudio Nederland kan de online taken voor jouw bedrijf verzorgen. Van advies tot de bouw van jouw website of webshop, het onderhouden van teksten, nieuwsartikelen, plaatsen of wijzigen van producten maar ook het technisch onderhoud zodat jouw website altijd up-to-date en veilig is.

Of je nu een groot, middelgroot, een klein bedrijf hebt of starter bent Webstudio Nederland heeft de juiste formule voor jou. Maak vrijblijvend een afspraak en kijk wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

Beauty en wellness website

Of je nu schoonheidsspecialiste bent, een beauty salon, een massage praktijk of een yoga studio hebt, Webstudio Nederland maakt jouw website of webshop zodat jouw klanten een warm gevoel krijgen. Uiteraard zorgen wij voor een passende uitstraling die volledig aansluit bij jouw wensen en eisen.

Wij hebben al voor veel verschillende soorte bedrijven een professionele website of webshop gemaakt, zowel voor de zakelijke markt (B2B) als voor de consumenten markt (B2C). Bekijk onze websites en webshops voor de detailhandel | online ondernemers | zakelijke dienstverlening | creatieve sector | muziekbranche |